Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Ghid de stil - Coastal Cottage

Publicat de marcela 20.06.2019 0 Comentarii JURNAL DE DESIGNER,

Ghid de stil - Coastal Cottage

 

Stilul Coastal Cottage reprezinta o adevarata colectie de piese confortabile care reflecta modul relaxat de viata trait la malul marii.

 

Este un stil minunat pentru casa de vacanta de la malul marii sau pensiunii de pe litoral. Elementul principal este albul pur, care este utilizat la mobilier, lenjerie de pat si culoarea peretilor, impreuna cu anumite accente de nuante indraznete sau pastelate. Pentru a pune in valoare albul, este nevoie de foarte multa lumina naturala, deci, de ferestre mari.

 

Alaturi de alb, pentru pereti, se folosesc lambriuri de lemn vopsit in pasteluri si decorat cu picturi reprezentand elemente marine. Pardoselile sunt de lemn lacuit, cu aspect rustic.

 

Adaugati un accent nautic, folosind imprimeuri in dungi vesele! Fie ca este vorba de huse pentru canapea si fotolii, ori de pernute, sau chiar draperii si carpete.

 

Nuanta care ne transporta imediat la mare? Turcoaz. Nu ezitati sa il folositi pentru textile, obiecte decorative, corpuri de iluminat si mici piese de mobilier.

 

Covoarele din iuta si din sisal sunt potrivite ca stil, dar si ideale pentru o casa de vacanță la malul marii, unde nisipul este nelipsit de pe pardoseala.

 

Decorati peretii casei cu picturi colorate si fotografii de vacanta! Deasemenea, puteti expune pe etajere, carti si machete de barci cu panze, decoratiuni cu scoici si poze in rama.

 

Cateva paturi colorate, aruncate pe un sezlong sau pe spatarul canapelei, induc ideea de confort si intimitate, adauga textura si sunt perfecte pentru noptile racoroase de la mare.

 

Pernutele decorative, cu imprimeuri marine si nautice, aruncate prin toate colturile, sunt un must have al stilului Coastal Cottage.

 

Cu drag,

Daria - decorator de interioare - designer de textile - magician in amenajari - psiholog de case

daria@greenwood-team.ro

0728/679.669

https://www.facebook.com/daria.decorator/

 

Scrie un comentariu