Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Ghid de finisaje - Tapet in baie

Publicat de marcela 08.08.2019 0 Comentarii JURNAL DE DESIGNER,

Ghid de finisaje - Tapetul in baie

 

 

Combinarea tapetului cu placile ceramice reprezinta o solutie atat eleganta, cat si practica, pentru o camera de baie ca in reviste!

 

De ce trebuie sa tinem cont cand alegem tapetul pentru baie?

tapet in baie

In primul rand, de materialul si proprietatile acestuia. Pentru mediile umede se recomanda tapet din vinil sau fibra de sticla. Aceste produse prezinta un grad inalt de rezistenta la apa si umezeala, protejand peretii de igrasie, sunt lavabile si au rezistenta buna la uzura. Cu toate aceste avantaje, nu as recomanda utilizarea tapetului pentru baie in zone foarte expuse la actiunea apei.

 

Pe langa aspectul elegant, combinatia intre placi ceramice si tapet aduce un mare avantaj si anume diminuarea ecoului din camera de baie.

 

In ceea ce priveste culorile si modelele, aveti de unde alege! Producatorii de tapet pentru baie ne pun la dispozitie foarte multe culori si imprimeuri si chiar si tapet cu aspect 3D. De asemenea, puteti imprima imaginea dorita pe un suport vinilic, in magazinele de specialitate.

 

Mie imi plac foarte mult combinatiile intre placi ceramice si tapet in nuante deschise, unde placile ceramice sunt montate pana la o inaltime de cca 130-150 cm, continuandu-se cu tapet cu imprimeu.

 

Lasati imaginatia sa lucreze pe aceasta tema si va promit ca va veti dori sa schimbati finisajele din baie!

 

Cu drag,

Daria - decorator de interioare - designer de textile - magician in amenajari - psiholog de case

daria@greenwood-team.ro

0728/679.669

https://www.facebook.com/daria.decorator/

Scrie un comentariu