Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

JURNAL DE DESIGNER

Publicat de marcela 08.03.2019 0 Comentarii JURNAL DE DESIGNER,

Azi scriem prima filă din ceea ce va fi

 

JURNAL DE DESIGNER

 

o călătorie într-o lume a fanteziei debordante, a exploziilor de culori vii, a imaginației lipsite de granițe, a bunului gust și a puterii de transformare a spațiului într-un colț de suflet... și de Rai.

 

iExpo se bucură să ți-o prezinte pe  DARIA BUTNARU            

                               

   jurnal de designer - iexpo - daria decorator Decorator de Interioare     -      Designer de textile    -       Magician în amenajări   -    Psiholog de case

 

 


Salut, sunt Daria, și iți urez ‘bun venit’ în povestea „Decor Interior”! 

Istoria Décor Interior începe acum mai bine de un deceniu, când am debutat în domeniul amenajărilor interioare, comercializând mobilier și materiale pentru finisaje. Din pasiune pentru frumos și pentru a-mi susține clienții , m-am implicat în derularea proiectelor acestora.

 

jurnal de designer - iexpo - in lucru 
   

 

 

Odată cu experiența ‘din șantier’, a venit, in mod natural, nevoia de a trece la un alt nivel. Astfel, am absolvit o serie de cursuri de specialitate - design interior, coloristică, proiectarea sistemelor de umbrire, designul textilelor pentru casa, psihologie în amenajarea spațiilor rezidentiale, comerciale și de birouri. Și nu intenționez să mă opresc din studiat sau din cultivarea simțului estetic!

 

 

„Decor Interior” e mult mai mult decât o altă simplă firmă de design interior, este un cumul de experiență și pasiune necesar transformării fiecarui proiect intr-un diamant desăvârșit. Țin extrem de mult la fiecare dintre clienții mei, având grijă să îi ascult, să îi înțeleg și să îi susțin pe tot parcursul amenajării, pentru a se bucura la final de acel „acasă” primitor, plin de armonie și de povești.

 

 

Împreuna cu colegii mei care mă ajută la implementarea proiectelor, punem la dispoziție, pe lângă servicii de consultanță și proiectare în design interior, servicii de consultanță în achiziționarea produselor necesare, precum și urmărirea șantierului, pentru a ne asigura că oferim o experiență completă.

 

Te astept să urmaresti aici, în cadrul iExpo, materialele informative pe care le voi publica.

 

Îți multumesc că ai decis să ne fii alături, mie și celorlalți profesioniști care mă ajută zi de zi, și promitem că această călătorie pe care o vom parcurge împreună să fie plină de idei inspirate!

 

Cu drag,

Daria

 

Scrie un comentariu