Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Cum oferim cadou decoratiuni?

Publicat de marcela 03.04.2019 0 Comentarii JURNAL DE DESIGNER,

Cadou de casa noua? Cadou de nunta sau pentru aniversarea casatoriei?

 

Frecvent oferim, cu aceste ocazii, decoratiuni pentru interior. Sau le primim cadou!

 

In ambele cazuri, de cele mai multe ori, obiectul respectiv esueaza intr-o debara sau isi schimba proprietarul, tot cu o ocazie festiva.                          

Uneori, dupa un penibil periplu prin diverse debarale, obiectul decorativ se intoarce la persoana care l-a achizitionat. Suna amuzant, dar, de fapt, inseamna risipa de timp, de bani si nu ofera nimanui satisfactie.

Fiecare a primit, macar o data in viata, un set de  masa somptuos sau vreo miniatura in stil african, ori niste decoratiuni feng shui si alte obiecte dragute, dar care nu se potrivesc in casa noastra. Este foarte dificil, uneori imposibil, sa potrivesti o decoratiune intr-un spatiu pe care nu il cunosti suficient. Sau chiar deloc. Si NU, nu exista decoratiuni universal valabile!

Care este solutia? Sa luam fiecare ocazie in parte!

 

Cadoul de nunta si cel pentru casa noua        

              

De cele mai multe ori, in aceste cazuri, nu stim inca cum arata interiorul respectiv si nu avem o idee clara despre stilul adoptat, schema de culori si obictele decorative deja prezente. Cea mai buna solutie este sa optam pentru alt gen de cadou sau sa oferim un voucher de la un magazin specializat in decoratiuni (atentie, magazinul trebuie sa ofere decoratiuni apartinand mai multor stiluri!), impreuna cu un buchet de flori si o felicitare.

 

Cadoul pentru aniversarea casatoriei                

         

In aceasta situatie avem mai multe date despre designul locuintei iar cea mai buna solutie este sa apelam la serviciile unui decorator de interioare. Astfel, vom obtine obiectul decorativ perfect adaptat spatiului, dar si celor ce locuiesc in casa respectiva. Consultanta de specialitate se face pe baza unui chestionar amanuntit si a unor fotografii ale spatiului amenajat. Decoratorul va recomanda cateva produse, specificand si sursa de unde pot fi procurate-magazine de specialitate, artisti plastici sau artizani. De asemenea, decoratorul poate proiecta un obiect decorativ personalizat si unic, ce va fi realizat de catre un specialist.

 


Iti doresti sa oferi cadoul perfect pentru nunta, casa noua sau aniversarea casatoriei? Spune-mi care este bugetul de care dispui, apoi stabilim cateva detalii importante si Voilà, obiectul decorativ personalizat!

Contact: 

daria@greenwood-team.ro; 0728/679.669;

https://www.facebook.com/daria.decorator/

 

Scrie un comentariu