Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Studii de caz

Publicat de marcela 23.09.2019 88 Comentarii CONSTRUIESTE CU CAPUL PE UMERI,

Studii de caz

Cum i-am ajutat sa evite depasiri de buget de mii sau chiar zeci de mii de euro in constructia casei lor 

 

Au avut provocari limita cu constructia casei lor... dar le-au depasit. Afla cum...

 

Aici Cristian

Sunt antreprenorul care a construit peste 150 de case in ultimii ani, la buget redus, fara sa faca rabat la calitate.

Asa cu am promis in mailul anterior , In acest mail am sa fac o scurta trecere in revista a principalelor probleme cu care se confrunta clientii mei (si mult probabil sa te confrunti si tu ) si cum am reusit sa-i ajut sa treaca peste ele.

Dupa care am sa iti prezint concret studii de caz ale clientilor mei si modul in care ei au trecut peste provocarile aparute in constructia casei lor .


Provocari peste care nu credeau ca vor trece … dar la final au reusit :
 

Provocarea 1: Peste 90% din cei ce doreau sa isi construiesca o casa aveau temerea ca nu o sa se incadreze in banii pe care ii aveau , ca isi vor depasi bugetul.

Sistemul pe care l-am creat si dupa care lucrez, pleaca de la stabilirea unui buget si urmarirea lui pas cu pas la toate capitolele. Optimizarea permanenta este unul din obictivele pe care le urmaresc astfel incat la final sa ma incadrez in ceea ce mi-am propus.

Provocarea 2: De cele mai multe ori cei ce vor sa-si construiasca o casa nu stiau la ce sa se raporteze din punct de vedere al costurilor.

Cu ajutorul unor instrumente special create de mine si bazate pe experienta, i-am ajutat sa isi clarifice semnele de intrebare legate de costurile casei pe care doreau sa o construiasca .

Provocarea 3: Neavand o imagine clara asupra costurilor , constructia casei poate parea un mare elefant , ceva foarte greu de digerat, un obiectiv intangibil, greu sau imposibil de atins.

Practic asta fac de mai bine de zece ani, stau cu lupa pe costuri. Si in acest moment pot sa transmit cu usurinta ceea ce am invatat de-a lungul timpului si cum poti , deasemenea si tu sa le tii in frau.

A fost unul din punctele forte pentru care clientii m-au ales.

Reuseam sa le aduc claritate in ceea ce priveste costurile cosntructiei casei lor pana in cele mei mici detalii. Deasemene puteam sa le spun unde se scurg nejustificat banii dar si unde nu e cazul sa te zgarcesti .

Provocarea 4: Nu stiau de unde sa faca rost de bani, pentru ca ori nu ii aveau ori aveau doar parte din ei, dar nu stiau de unde sa obtina diferenta .

Aici doar iti amintesc ca am reusit sa construiesc peste 150 de case , pornind de la "imensa :) " suma de 2.500 de euro.

As putea sa-ti spun ca solutiile de finantare exista, doar trebuie sa ai deprinderea de a le cauta si a le gasi.

Ei bine, pot sa iti spun , fara sa ma laud, ca mi-am ajutat clienti care initial nu aveau nici un ban (dar isi doreau o casa - asta era conditia fara de care nu plecam mai departe  - sa-si doreasca acest lucru), sa-si finanteze cap coada intreaga investitie, fara porbleme.

Provocarea 5: Nu aveau incredere ca vor gasi o echipa de mesteri care sa sa livreze la o calitate buna, si in timp lucrarile promise .

Fac recrutari de mesteri si echipe de mesteri de mai bine de 15 ani. Acest sistem de recrutare, modul de selectie al echipelor, l-am pus deasemenea, transparent la dispozitia clientilor mei.

Le-am aratat cum sa deosebeasca o echipa profesionista de una de amatori, cum sa verifice calitatea lucrarilor, cum sa verifice bonitatea echipelor, cum sa ceara referinte, ce intrebari sa adreseze in momentul selectiei echipei.

Provocarea 6: O alta temere ar fi ca majoritatea clientilor mei se considerau atehnici si nu intelegeau prea multe din procesul de constructie al unei case.

Cum sa urmaresti calitatea lucrarilor si cum sa stii la fiecare pas daca ceea ce se lucreaza la un moment dat este bine lucrat si nu va afecta calitatea lucrarilor ce urmeaza . Da , sunt lucruri cel putin la fel de importante de urmarit ca si bugetul constructiei.

De ce spun asta ? Pai daca se face rabat la calitate, iar lucrarile trebuiesc refacute , clar, bugetul este si el afectat.

 

Cum au reusit clientii mei sa treaca peste provocari in constructia casei lor :​

Provocarea clientului nostru Alex Voinescu: 1.000E bani de avans, pentru restul avea nevoie de solutii 

Alex detine o afacere, dar nu dorea sa o decapitalizeze doar pentru a-si vedea casa construita. Asadar lichiditatile disponibile pentru inceput au fost banii de avans … 1000Euro (cat sa stabileasca o relatie contractuala cu constructorul, adica cu noi). 
Rezolvarea provocarilor in 5 pasi :
Pasul 1: Vizita la cateva case construite (model similar celui pe care si-l dorea Alex si sotia lui. Acest pas a avut rolul de a vizualiza in realitate ceea ce ei isi doreau si aveau conturat la nivel de imaginatie.
Pasul 2: Am trecut la identificarea nevoilor si a bugeta costurile de constructie al casei, pana la ultimul detaliu.
Am pus cap la cap nevoile cu bugetul disponibil.
Ca sa ne incadram in buget, pana la varianta finala , au fost cateva variante intermediare, scenarii care au avut menirea sa calibreze nevoile cu bugetul.
Pasul 3:  Identificarea posibilitatilor si surselor de finantare.
Pasul 4: Stabilirea graficului de executie.
La mai putin de 8 luni de la perfectarea intelegerii cu noi, Alex s-a mutat la casa lui.
Cand te gandesti ca totul s-a intamplat avand initial alocati doar … 1.000Euro constructiei casei :) . 
 

Provocarile familiei Farcau:

 1. Aveau terenul si aproximativ  30% din bugetul estimat pentru constructia casei. Le lipseau 70% din banii necesari.  
 2. Aveau termen limita de predare al apartamentului in care locuiau, asadar aveau nevoie de o cadenta sustinuta a lucrarilor si terminerea lor la termen stabilit.
Rezolvarea provocarilor in 5 pasi :

Pasul 1: Stabilirea bugetului in care doreau sa se incadreze .
Pasul 2: Identificarea unui proiect care sa raspunda nevoilor lor ca familie, atat din punct de vedere functional cat si estetic.
Pasul 3: Calcularea costurilor in cel mai mic detaliu pentru proiectul ales.
Pasul 4: Indetificarea sursei de finantare  . Am identificat o varianta de finantare pe faze de constructie , foarte avantajoasa (pe care o sa o descriu in detaliu intr-unul din materilalele urmatoare ).
Pasul 5: Stabilirea timpilor de executie, astfel incat sa ne incadram in termenul final (in care Razvan si Alexandra trebuiau sa se mute din apartamentul in care locuiau) maxim 12 luni de la incheierea contractului de executie .
 
In acest moment familia Farcau locuieste de mai bine de un an in casuta pe care si-au dorit-o. 

casa buget redus solutii

Provocarea clientei noastre Veronica Bizau:
Gasirea constructorului potrivit
Rezolvarea provocarilor in 6 pasi

Pasul 1 :  Intocmirea unei liste de criterii ce trebuiau sa fie indeplinite de catre constructor:
 1. Sa ofere siguranta.
 2. Sa poata sa prezinte un portofoliu de lucrari similare.
 3. Sa poata sa ofere garantia unei constructii de calitate.
 4. Sa dea dovada de flexibilitate.
 5. Sa poata sa se incadreze in bugetul pe care Veronica il avea dedicat pentru constructia casei
 6. Sa ofere suport pentru racordarea la utilitati.
 7. Sa fie transparent.
 8. Sa respecte termenele asumate.
Pasul 2: A inceput procesul de cautare , prin recomandari .
Pasul 3: Verificarea recomandarilor prin discutii cu beneficiarii anteriori ai constructorilor contactati
Pasul 4: Vizionarea de lucrari similare/anterioare.
Pasul 5: Solicitarea cererilor de oferta constructorilor care au trecut de primele faze ale selectiei   (respectiv de testul recomandarilor si vizualizarii portofoliului de lucrari similare)
Pasul 6: Stabilirea echipei castigatoare si demararea discutiilor legate de detaliile constructiei . 
 

casa buget redus testimoniale

Provocarea D-nei Rodica Marincas:

Munceste in Spania, asadar nu avea cum sa supravegheze constructia casei .

Rezolvarea provocarii :
Cum a rezolvat aceasta provocare : A trecut printr-un riguros proces de selectiei a echipelor de constructii, la finalul caruia a ales o varianta care sa ii dea siguranta ca si in lipsa ei , lucrurile se vor desfarura ca si cum ar fi prezenta pe santier zilnic. Si da, acest lucru este posibil.
 
Este necesar doar sa urmezi niste pasi de selectie similari cu cei pe care i-a urmat d-na Rodica Marincas.
 
Pasii sunt aceasi indiferent daca constructia casei are loc in Madrid Spania (acolo lucreaza in constructii sotul D-nei Rodica), in Satu Mare , Bucuresti sau Constanta.
 
Da, pare paradoxal ca un constructor sa nu isi construiasca propria casa, ci delega acest lucru altui constructor in care are cel putin la fel de multa incredere ca in propriai persoana.


Asta s-a intamplat in cazul dlui Marincas (care lucreaza in constructii in Spania). 


Provocarea D-nei Popovici Rodica:

Proiectul initial era supradimensionat. La prima vedere ii satisfacea dorintele , dar s-a dovedit ca era mult peste nevoi, dar … si peste buget :

Rezolvarea provocarii :

Solutia: recalibrarea proiectului , dupa o analiza atenta a nevoilor reale .
 
Rezultat final: Familia Popovici a evitat costuri de cateva zeci de mii de euro, prin regandirea proiectului . De mai bine de 3 ani sunt fericitii proprietari ai unei casute de care se bucura, acum la apropierea varstei de pensionare.
 
Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca inainte de momentul pensionarii ar fi trebuit sa intre in niste datorii de cateva zeci de mii de euro, pentru a putea termina un proiect, care oricum era muuuuult , muuuult peste nevoile lor reale ….
 

Anterior momentului in care mi-au devenit clienti, au dat avansul pentru un teren si o fundatie unui dezvoltator imobiliar.
Au mers pe foarte multa incredere.
N-au verificat suficient de bine bonitatea dezvoltatorului. N-au citit suficient de atent contractul, n-au pus intrebari, nu l-au verificat pe omul din fata lor. Dezvotatorul a disparut cu banii.
Finalul: au pierdut si banii si terenul cu fundatia (ce erau contractate) . 
 
Puterea intrebarilor a fost in acest caz solutia la care au recurs: La a doua incercare au suflat si in iaurt.
Au verificat constructorii (implicit si pe noi) prin cateva mii de intrebari legate de constructie, relatii contractuale, recomandari, portofoliu de lucrari  etc (asa cum Claudia insasi marturiseste , la final dupa ce s-au mutat la casa si ne-a lasat cu drag un testimonial cu caludroase recomandari).
Asadar ce te-ar putea impiedica si pe tine sa ai casa ta, asa cum ti-o doresti , construita in banii pe care ti-i permiti?

Am adunat aici principalele obiectii ridicate de catre clientii mei de-a lungul timpului :

 1. Nu am bani .
Dupa cum ai vazut, nu e neaparat despre asta.
Daca iti amintesti din mailul anterior, acest obstacol nu m-a oprit pe mine sa demarez constructia unui cartier rezidential de 100 de case.
Iti reamintesc ca aveam doar 2.500 de euro in buzunar in momentul inceperii constructiei primelor 10 case.
De la acel moment am mai construit 150 . Am dat in spate? Nu . Am cautat solutii si … le-am si gasit .
Clientul nostru Alex Voinescu avea disponibili pentru constructia casei : Avansul de 1.000Euro . A zis vreo clipa ca nu se poate , ca nu are bani? NU . A cautat solutii , a negociat cu constructorul modalitatea de finalziare a acestui tip de tranzactie, a cautat solutii de finantare si … a reusit. 
 1. Toti mesterii sunt niste hoti . Fura materile si isi bat joc de lucrari !!!
 
Nu vreau sa te contrazic si sa iti spun ca nu se intampla ca materailele de pe santiere sa nu faca picioare … uneori…
As vrea doar sa iti reamintesc ca exista o vorba veche romaneasca, adevarata:
"Fiecare padure are uscaturile ei". Dar tot acolo gasesti si bradul de Craciun.
Am convingerea ca se gasesc constructori corecti, integri , indiferent de locul in care tu te gasesti (Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Craiova sau Suceava).
Mai sus ti-am aratat modalitatea prin care familia Marincas s-a asigurat ca va construi Casuta lor de Vis , cu toate ca aceasta constructie urma sa se desfasoare cap-coada in lipsa lor (Locul lor de munca: Madrid , Spania. Posibilitatea lor de a veni acasa : 2 saptamani o data la 12 luni. Lucrarea finalziata cu succes in mai putin de 10 luni, timp in care ei au fost plecati. Rezultatul: extrem de incantati de colaborare).  
 1. Sunt prea in varsta sau - Nu doresc sa intru in credite.
De la acest punct de plecare a plecat fam. Popovici. In prag de pensie numai de credite n-ar fi vrut sa mai auda.In schimb isi doreau mult o casa a lor , unde sa se retraga.
Solutia, dupa cum am mai amintit mai sus: Calibrarea proiectului pe nevoi, nu pe dorinte astfel incat sa se incadreze in suma pe care o aveau. Si daca acest lucru a insemnat injumatatirea suprafetelor , asta au facut pentru a-si atinge obiectivul : Mutarea la casa fara a apela la credite. 
 
 
Da, dupa cum ai vazut mai sus, oameni, asemeni tie, care initial nu si-ar fi dat nici o sansa pentru a ajunge sa-si atinga visul de a avea o casa pentru ca au reusit sa-l atinga.
 
Practic ti-am descris mai sus cum au reusit altii , in condtii, aprent imposibile. Cu toate astea au reusit . Asta inseamna ca poti si tu .

Eu sunt sigur de acest lucru .

Trebuie doar sa stii cum .

Ei bine acest lucru ti-l voi spune in urmatorul articol din aceasta serie.
 
Iti voi pune la dispozitie cu lux de amanunte intreg sistemul prin care am resit sa-mi ajut clientii sa-si depaseasca provocarile legate de lipsa de bani, lipsa de incredere, lipsa de timp si multe multe alte provocari.
 
Stai cu ochii pe urmatorul articol, pentru ca ceea e urmeaza este de o valoare, as spune nepretuita pentru oricine intentioneaza sa-si construiasca o casa in viitor, sau pentru cei care sunt in plin proces de constructie al casei lor. 
 

Cristi Budau
Construieste cu capul pe umeri
pentru a ramane cu bani in buzunar :)

http://www.cristianbudau.ro

88 Comentarii

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:17:06 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:17:24 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:21:56 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:21:58 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:22:46 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:22:47 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:22:51 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:22:52 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:57 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:58 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:59 PM

-1 OR 2+545-545-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:07 PM

-1 OR 3+545-545-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:08 PM

-1 OR 2+263-263-1=0+0+0+1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:09 PM

-1 OR 3+263-263-1=0+0+0+1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:10 PM

-1' OR 2+230-230-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:11 PM

-1' OR 3+230-230-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:12 PM

-1' OR 2+63-63-1=0+0+0+1 or 'coGqjDaE'='

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:13 PM

-1' OR 3+63-63-1=0+0+0+1 or 'coGqjDaE'='

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:24 PM

-1" OR 2+160-160-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:25 PM

-1" OR 3+160-160-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:26 PM

if(now()=sysdate(),sleep(15),0)

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:28 PM

0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:30 PM

0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:32 PM

(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:33 PM

-1; waitfor delay '0:0:15' --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:34 PM

-1); waitfor delay '0:0:15' --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:35 PM

1 waitfor delay '0:0:15' --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:36 PM

ro9M4iYI'; waitfor delay '0:0:15' --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:37 PM

-5 OR 656=(SELECT 656 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:38 PM

-5) OR 15=(SELECT 15 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:38 PM

-1)) OR 397=(SELECT 397 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:39 PM

nMHvAUzl' OR 712=(SELECT 712 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:40 PM

ijRoJ9E8') OR 543=(SELECT 543 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:48 PM

1*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:50 PM

1'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:51 PM

1'"

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:52 PM

@@ctuBC

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:53 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:54 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:27 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:28 PM

1

-1 OR 2+669-669-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:30 PM

1

-1 OR 3+669-669-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:31 PM

1

-1 OR 2+57-57-1=0+0+0+1:
21.06.2020, 01:25:33 PM

1

-1 OR 3+57-57-1=0+0+0+1:
21.06.2020, 01:25:34 PM

1

-1' OR 2+824-824-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:35 PM

1

-1' OR 3+824-824-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:36 PM

1

-1' OR 2+28-28-1=0+0+0+1 or 'qRO7JWJ7'=':
21.06.2020, 01:25:38 PM

1

-1' OR 3+28-28-1=0+0+0+1 or 'qRO7JWJ7'=':
21.06.2020, 01:25:39 PM

1

-1" OR 2+579-579-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:40 PM

1

-1" OR 3+579-579-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:41 PM

1

if(now()=sysdate(),sleep(15),0):
21.06.2020, 01:25:47 PM

1

0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z:
21.06.2020, 01:25:52 PM

1

0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z:
21.06.2020, 01:25:53 PM

1

(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/:
21.06.2020, 01:25:54 PM

1

1 waitfor delay '0:0:15' --:
21.06.2020, 01:25:55 PM

1

htCMjysY'; waitfor delay '0:0:15' --:
21.06.2020, 01:25:56 PM

1

wHE7XrAY' OR 709=(SELECT 709 FROM PG_SLEEP(15))--:
21.06.2020, 01:25:57 PM

1

uYRxJ2sp') OR 866=(SELECT 866 FROM PG_SLEEP(15))--:
21.06.2020, 01:25:58 PM

1

byeqU4Oz')) OR 927=(SELECT 927 FROM PG_SLEEP(15))--:
21.06.2020, 01:25:59 PM

1

UZJglwlz'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||':
21.06.2020, 01:26:01 PM

1

1'":
21.06.2020, 01:26:02 PM

1

@@pARmZ:
21.06.2020, 01:26:13 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:15 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:17 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:50 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:51 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:55 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:56 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:57 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:57 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:58 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:59 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:00 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:01 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:09 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:10 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:11 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:11 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:12 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:13 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:14 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:15 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:16 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:17 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:18 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:18 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:19 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:20 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:21 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:22 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:27:23 PM

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:21:57 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:21:59 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:22:53 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:22:54 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:22:55 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1 OR 2+596-596-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:05 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1 OR 3+596-596-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:05 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1 OR 2+447-447-1=0+0+0+1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:08 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1 OR 3+447-447-1=0+0+0+1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:09 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1' OR 2+206-206-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:13 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1' OR 3+206-206-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:13 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1' OR 2+564-564-1=0+0+0+1 or 'MD5UuQ8p'='

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:14 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1' OR 3+564-564-1=0+0+0+1 or 'MD5UuQ8p'='

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:15 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1" OR 2+500-500-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:16 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

-1" OR 3+500-500-1=0+0+0+1 --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:17 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

if(now()=sysdate(),sleep(15),0)

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:18 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:19 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:20 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:29 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1 waitfor delay '0:0:15' --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:31 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

cBP3HEmS'; waitfor delay '0:0:15' --

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:34 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

HCOJCkdg' OR 538=(SELECT 538 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:36 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

YJoNIhsU') OR 441=(SELECT 441 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:39 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

xzbxVKOc')) OR 651=(SELECT 651 FROM PG_SLEEP(15))--

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:39 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:41 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1'"

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:42 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

@@42koD

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:45 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:23:47 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:51 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:24:58 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1 OR 2+429-429-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:24:59 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1 OR 3+429-429-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:00 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1 OR 2+837-837-1=0+0+0+1:
21.06.2020, 01:25:01 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1 OR 3+837-837-1=0+0+0+1:
21.06.2020, 01:25:02 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1' OR 2+742-742-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:03 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1' OR 3+742-742-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:05 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1' OR 2+909-909-1=0+0+0+1 or 'F3uLBMTA'=':
21.06.2020, 01:25:10 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1' OR 3+909-909-1=0+0+0+1 or 'F3uLBMTA'=':
21.06.2020, 01:25:12 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1" OR 2+209-209-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:13 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

-1" OR 3+209-209-1=0+0+0+1 --:
21.06.2020, 01:25:15 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

if(now()=sysdate(),sleep(15),0):
21.06.2020, 01:25:21 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z:
21.06.2020, 01:25:23 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z:
21.06.2020, 01:25:25 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/:
21.06.2020, 01:25:26 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

1 waitfor delay '0:0:15' --:
21.06.2020, 01:25:27 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

4kJzIQoH'; waitfor delay '0:0:15' --:
21.06.2020, 01:25:30 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

mpLJYm6Z' OR 570=(SELECT 570 FROM PG_SLEEP(15))--:
21.06.2020, 01:25:31 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

ET77jMhz') OR 284=(SELECT 284 FROM PG_SLEEP(15))--:
21.06.2020, 01:25:32 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

krlcqXpn')) OR 195=(SELECT 195 FROM PG_SLEEP(15))--:
21.06.2020, 01:25:34 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||':
21.06.2020, 01:25:35 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

1'":
21.06.2020, 01:25:36 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

@@jGGmG:
21.06.2020, 01:25:37 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:38 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:39 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:40 PM, http://-1 OR 2+738-738-1=0+0+0+1 --
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:41 PM, http://-1 OR 3+738-738-1=0+0+0+1 --
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:42 PM, http://-1 OR 2+987-987-1=0+0+0+1
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:47 PM, http://-1 OR 3+987-987-1=0+0+0+1
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:53 PM, http://-1' OR 2+368-368-1=0+0+0+1 --
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:25:54 PM, http://-1' OR 3+368-368-1=0+0+0+1 --
Răspunde

e

UZJglwlz:
Răspunde

e

UZJglwlz:
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:01 PM, http://-1" OR 2+250-250-1=0+0+0+1 --
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:02 PM, http://-1" OR 3+250-250-1=0+0+0+1 --
Răspunde

e

UZJglwlz:
Răspunde

e

UZJglwlz:
Răspunde

e

UZJglwlz:
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:21 PM, http://1 waitfor delay '0:0:15' --
Răspunde

e

UZJglwlz:
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:24 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:30 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:32 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:34 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:36 PM, http://1'"
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:37 PM
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:38 PM, http://@@jNaXZ
Răspunde

e

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:44 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:47 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:48 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:49 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:53 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

UZJglwlz:
21.06.2020, 01:26:54 PM, http://www.vulnweb.com
Răspunde

1

Scrie un comentariu