Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

DIY de vacanță

Publicat de marcela 29.07.2020 0 Comentarii JURNAL DE DESIGNER,
Chiar dacă nu am luat încă concediul de vară, mintea mea caută metode distractive pentru petrecerea timpului liber. Bun, o să dau o tură prin țară, dar îmi voi rezerva câteva zile libere pentru proiecte de DIY in casă.  
 
Vă provoc și pe voi să alegeți un proiect interesant și să îl puneți în practică! 
 
Eu mi-am ales pentru această vară un raft din lemn pentru depozitat produse de igienă, în baie, deasupra mașinii de spălat rufe. 
 
bricolaj acasa
 
Voi începe prin a măsura spațiul, apoi voi face o estimare a necesarului de spațiu pentru depozitare. Concret, voi înșira pe jos toate produsele pe care doresc sa le depozitez, voi măsura coloana astfel formată si voi adăuga 10-15% ca rezervă. Apoi o să trec la desenat si alcătuit necesarul de materiale și scule. Îmi doresc să folosesc lemn natur, deci mă voi îndrepta spre magazinele de bricolaj, în zona de materiale și accesorii pentru mobilier si depozitare. Am studiat deja piața si mi-au plăcut niște polițe din rășinos pe care le si pot adapta spațiului meu.  
 
Foarte importantă este alegerea sistemelor de prindere în perete. Acestea se aleg în funcție de greutatea pe care urmează sa o susțină si de tipul peretelui suport. În concluzie, voi cântări produsele mele de curățat și voi adăuga 20% rezervă. Nu ezitați să solicitați informații consultanților din magazinele de bricolaj! Vă vor ajuta să alegeți sistemele potrivite și, de multe ori, vin cu sfaturi practice valoroase. 
 
Spor la bricolat! 
 

 

Idei și trucuri de design te așteptă în fiecare săptămână la ”Secrete de designer”
 
Cu drag,
 
Daria - decorator de interioare - designer de textile - magician in amenajari - psiholog de case
 
daria@greenwood-team.ro
 
0728/679.669
 

Scrie un comentariu