Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Cum expui sau vinzi online pe iExpo

CE ESTE iexponet.ro?

iexponet.ro este un portal online creat pentru a facilita interacțiunea companiilor cu clienții finali, gândită sub forma unei expoziții, transpusă în mediul virtual, pentru companii  fiind  un canal  de promovare și vânzare online, de a-și prezenta produsele și serviciile, cu costuri reduse și vizibilitate maximă. Domeniile abordate:


iexpoHOME - produse și servicii pentru casă 


iexpoKIDS  - produse și servicii pentru mămici și copii


1. CE OFERĂ iexponet.ro AFACERII TALE?


Înscriind afacerea ta pe iexponet.ro beneficiezi de un spațiu generos de promovare și vânzare online sub formă de stand virtual interactiv cu următoarele funcții (aferente modului de tarifare): produse, oferte, cataloage, info companie, contact și link către website. 2. CARE SUNT COSTURILE ÎNSCRIERII PE iexponet.ro?

Am gândit variantele de tarifare flexibile, astfel încât să poți alege ce e mai avantajos pentru compania ta. Poți alege doar să expui oferta de produse sau servicii sau să și vinzi. Mai multe detalii găsești AICI.3. CUM POT ÎNSCRIE AFACEREA PE iexponet.ro?


Procedura de înscriere e simplă și rapidă, doar 3 pași. 


1. Completezi Formularul de înscriere accesând butonul  

2. Semnezi Contractul și obții acces la contul tău!

3. Începi amenajarea standului! Înregistrezi produse și articole la ofertă, încarci cataloage și informații despre afacere.4. CUM VÂND PE iexponet.ro?


Pe iexponet.ro poți vinde ca în propriul tău magazin online. 


Clienții pot comanda direct din standul tău.


 Onorezi comanda livrând produsele cu firma de curierat pe care o agreezi.


Încasezi direct contravaloarea comenzii cu plata ramburs.Pentru detalii sau informații, te rugăm să ne trimiți un email.