Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Info utile


CE ESTE iexponet.ro?

iexponet.ro este un portal online creat pentru a facilita interacțiunea companiilor cu clienții finali, gândită sub forma unei expoziții, transpusă în mediul virtual:

  • pentru vizitatori – ca o modalitate online modernă și confortabilă de a urmări și cumpăra oferta complexă de produse și servicii ale companiilor prezente pe platformă, prin simpla conectare la o sursă de internet, nonstop și complet gratuit.
  • pentru companii – ca un canal unic și inovativ de promovare și vânzare, de a-și prezenta produsele și serviciile, cu costuri reduse și vizibilitate maximă

Află mai multe...


CE NU ESTE iexponet.ro?

 Platforma iexponet.ro NU este magazin online și NU preia spre procesare comenzi în nume propriu! Produsele și/sau serviciile expuse cu sau fără vânzare reprezintă oferta companiilor, astfel încât clientul comandă direct de la companie.


PENTRU COMPANII


 1. CE OFERĂ iexponet.ro AFACERII TALE?


Înscriind afacerea ta pe iexponet.ro beneficiezi de un spațiu generos de promovare și vânzare online sub formă de stand virtual interactiv cu următoarele funcții (aferente modului de tarifare): produse, oferte, cataloage, info companie, contact și link către website.  2. CARE SUNT COSTURILE ÎNSCRIERII PE iexponet.ro?

Am gândit variantele de tarifare flexibile, astfel încât să poți alege ce e mai avantajos pentru compania ta. Poți alege doar să expui oferta de produse sau servicii sau să și vinzi. Mai multe detalii găsești aici.3. CUM POT ÎNSCRIE AFACEREA PE iexponet.ro?


Procedura de înscriere e simplă și rapidă, doar 3 pași. 


1. Completezi Formularul de înscriere accesând butonul 

2. Semnezi Contractul și obții acces la contul tău!

3. Începi amenajarea standului! Înregistrezi produse și articole la ofertă, încarci cataloage și informații despre afacere.


4. CUM VÂND PE iexponet.ro?


Pe iexponet.ro poți vinde ca în propriul tău magazin online.  Clienții pot comanda direct din standul tău. Tu onorezi comanda livrând produsele cu firma de curierat pe care o agreezi, încasând contravaloarea comenzii cu plata ramburs.
5. TUTORIALE iexponet.ro

Pentru o utilizare cât mai simplă a platformei, ți-am pregătit  tutorialele iexponet.ro. Accesează butonul pentru a le viziona        


PENTRU VIZITATORI

Pentru a avea o experiență de navigare simplă am creat GHIDUL VIZITATORULUI pe care poți să îl răsfoiești aici.