Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Cum cumpăr


iExpo NU ESTE MAGAZIN ONLINE ȘI NU PREIA SPRE PROCESARE COMENZI ÎN NUME PROPRIU! 


iExpo este un portal online creat pentru a facilita interacțiunea companiilor cu clienții finali.


 1. Produsele și / sau serviciile expuse cu sau fără vânzare reprezintă oferta companiilor expozante.


 2. Plasând o comandă online vei încheia un contract comercial la distanță direct cu expozantul. E important să consulți informațiile regăsite în standul virtual al fiecărui expozant - ”Info companie”, pentru a fi pe deplin informat!


3. Pentru produsele care se pot comanda online - EXPO- VÂNZARE - condițiile de livrare, taxa de livrare și politica de retur sunt explicit prezentate în standul virtual al fiecărei companii accesând ”Info companie” 

Toate companiile care își expun oferta pe platformă au fost atent selectate și sunt permanent evaluate și monitorizate pentru ca, împreună, să vă putem oferi calitate, promtitudine și profesionalism.

Orice informații suplimentare referitoare la produsele expuse pe platformă se pot obține prin contactarea directă a companiilor folosind funcția ”instant message” - butonul ”Contactează expozantul” regăsit la fiecare produs.  COMANDA

Standurile virtuale sunt de 2 tipuri

- EXPO - VÂNZARE  - produsele se pot comanda online

                                                             

- EXPO - PREZENTARE - produsele NU se pot comanda online (produse executate la comandă)


Produsele ” cu vânzare”  pot fi comandate doar online, NU telefonic!

Pentru plasarea unei comenzi urmezi următorii pași:

1. Creezi contul de client (dacă ești client nou) sau te autentifici prin accesarea iconiței din bara de meniu .

2. Urmezi etapele standard ale unei comenzi online: identifici produsul, îl adaugi în coș, vizualizezi coșul, adaugi sau ștergi produse, finalizezi comanda.

3. Primești un email de confirmare a înregistrării comenzii. Ulterior, compania/companiile de la care ai comandat îți vor transmite prin email status-ul comenzii. De asemenea, în contul tău vei putea urmări status-ul comenzilor tale.

4. Poți comanda în aceeași comandă produse de la mai multe companii!  

Acestea vor fi grupate pe fiecare expozant, iar sub fiecare grup de produse vei găsi toate taxele comenzii defalcate într-un mod extrem de clar. Aceleași informații defalcate se regăsesc și în Contul tău – Istoric comenzi, precum și în email-ul de confirmare al comenzii. 

5. Comenzile plasate pe iExpo sunt transmise în timp real către compania/companiile de la care s-a comandat, iar compania va livra produsul/produsele împreună cu toate documentele legale (factură fiscală, certificat de garanție etc).   PLATA

Comenzile lansate prin intermediul platformei se pot achita cu plata ramburs, în momentul recepționării coletului de la curier.

În cazul în care ai comandat produse de la mai multe companii de pe platformă, vei plăti separat fiecare factură în momentul în care ți se livrează produsele, iar plata se va face către curierul care efectuează livrarea.


 LIVRAREA

Comenzile lansate prin intermediul platformei se livrează de către companiile de la care ai comandat, doar prin intermediul curieratului rapid.

Condițiile și taxele de livrare sunt explicit prezentate în standul virtual al fiecărei companii accesând ”Info companie”.

Pentru comenzile care conțin produse de la mai mulți expozanți, vei primi de la fiecare companie câte un colet separat însoțit de documentele legale aferente.


 RETUR . GARANȚIE

Retur. Companiile care vând pe iExpo  au obligația legală să accepte returul produselor în 14 zile de la livrare, dar pot oferi și alte facilități, Politica de retur fiind specificată în detaliu în standul virtual al fiecărei companii expozante accesând  ”Info companie”. 


Garanție. Pentru fiecare produs care beneficiază de garanție vei primi de la expozantul de la care ai achiziționat produsul/produsele la livrare un certificat de garanție cu toate detaliile centrului de service care asigură reparațiile pe durata termenului de garanție.

 


Pentru o prezentare detaliată a platformei, am creat Ghidul vizitatorului, pe care îl poți rasfoi aici.