Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Cine suntem?

Dacă ai accesat această pagină, înseamnă că dorești să ne cunoști mai bine! Ne bucurăm și îți urămBun venit la iExpo!Așadar......Cine suntem?

Un brand timișorean, creat de o echipă de profesioniști cu experiență în organizare de expoziții, IT, vânzări, marketing și comunicare, cu multă creativitate și cu și mai mult entuziasm.

Să fi conștiincios înseamnă să faci lucrurile bine, chiar și atunci când nu te urmărește nimeni.

Henry FORD

    Aceste cuvinte ne caracterizează cel mai bine. Suntem o companie construită de oameni tineri, inspirați, conștiincioși. Fiecare dintre noi are o trăsătură unică adăugând valoare restului echipei. Suntem pozitivi, cinstiți, curajoși și hotărâți să oferim cele mai bune rezultate și să creăm un proiect excepțional.


            

                                                                                                                                                                                                                                                     


      

  


    Dar... Ce facem?


”Facilităm afacerile online”

Este sloganul care reflectă cel mai exact scopul iExpo: de a aduce în același loc – online 24/7/365 – cererea și oferta.


Povestea iExpo s-a născut, oarecum firesc, rezultând atât din experiența profesională acumulată în decursul aproape 10 ani de organizare de expoziții fizice, cât și din experiența personală.


Importanța expozițiilor ca instrument de marketing în cadrul companiei este incontestabilă. Din păcate, contextul economic și social din ultimii ani – costul ridicat al participării, logistica complexă a organizării în cazul companiilor, ritmul alert de viață, lipsa de timp a vizitatorilor - au scăzut semnificativ gradul de participare la aceste evenimente.


Sesizând aceste aspecte, a prins contur ideea creării unui spațiu ușor accesibil tuturor oricând, 24/7/365, de oriunde, un singur loc în care să se întâlnească cererea cu oferta – expozițiile virtuale. Conceptul expozițiilor virtuale este foarte răspândit în străinătate, fiind unul dintre cele mai folosite canele de marketing modern. După luni de studiu și alte luni de dezvoltare a proiectului a luat naștere www.iexponet.ro - unica platformă de expoziții virtuale din România.


Spuneam la început că proiectul are la bază și experiența personală. Am simțit nevoia unui astel de spațiu în două momente importante: atunci când am construit căminul de vis și atunci când am devenit părinți. Lipsa de timp, oferta limitată de pe piața locală, nevoia de informare ne-au determinat să consultăm internet-ul. Au urmat apoi ore de căutari pe zeci de site-uri pentru produse și informații care să ne ajute.


Am gândit și construit o platformă complexă, un pol de business, pentru a oferi un spațiu virtual optim satisfacerii nevoii de conexiune a companiilor cu clienții vizați, de informare și networking.


Dedicăm o atenție deosebită identificării celor mai bune canale de promovare, creăm conținut de calitate și dezvoltăm sistematic funcționalitatea platformei, astfel încât să ne îndeplinim misiunea.


Ne plac provocările și ne motivează să acționăm și să căutăm în mod constant soluții noi și inedite. De aceea, vă puteți aștepta mereu să fiți surprinși de oportunitățile care le oferă iexponet.ro!Suntem o companie inspirată de Viziune, condusă de Misiune și susținută de ValoriSă dezvoltăm o platformă online performantă care să ne permită să creăm un spațiu virtual  optim facilitării de conexiuni între companii și clienții finali și să oferim servicii complete, inovative, accesibile companiilor, iar clienților o paletă largă de produse, conținut de calitate și un loc de networking. Ne concentrăm pe dezvoltare prin gestionarea unei moderne tehnologii informaționale.

 

Să transformăm iExpo în cel mai important pol de business online.

    

INOVAȚIE: Ne plac provocările, nu ne plafonăm, țintim sus!. Țintim să optimizăm tehnologia platformei, să evoluăm în marketing și comunicare,

EFICIENȚĂ: Ne focusăm pe ce este esențial.

SINERGIE : credem în colaborare, munca de echipă și încrederea reciprocă

PROFESIONALISM: ne ghidăm după reguli bine stabilite, nu suntem superficiali, respectăm opiniile celor din jur, gestionăm pozitiv criticile, rezolvăm cu calm situațiile limită, păstrând totodată o stare de spirit relaxată și optimistă